День відкритих дверей у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки

В рамках підготовки до нового 2020- 2021 навчального року, 26 лютого 2020 року у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки відбувся День відкритих дверей. Сучасний заклад освіти гостинно відчинив двері для всіх бажаючих завітати до нашої училищної родини, ознайомитись із життям училища,  досягненнями педагогічного та учнівського колективів.
                     Учні 9-Г класу ЗОШ№27 м. Чернівці під керівництвом викладача Чорногуз А.С. завітали до нашого закладу. Гостям провели екскурсію навчальним закладом, а також майстер клас із професії ««Слюсар-електромонтажник;  Майстер з діагностики та налагодження електронного устаткування автомобільних засобів»» та «Оператор комп’ютерного набору; Фотограф (фотороботи); Секретар керівника (організації, підприємства, установи)».
                     На базі НПЦ Центру електротехнічних робіт майстер виробничого навчання Панчук П.В.  розповів  про автоматичне вуличне освітлення, його будову та принцип дії на прикладі роботи сонячної панелі та вуличного світодіодного ліхтаря. Також майбутні здобувачі професії мали змогу виконати простий монтаж розетки, в цьому їм допомагали учні нашого навчального закладу (Реколца І., Іонуц Д., Ерстинюк Ю., Малярчук І.)
Інша група абітурієнтів ознайомлювалась із особливостями професії «Фотограф, фоторобот» із фото обладнанням, спробували себе у ролі «фотографа», а також зробили фото на пам'ять.
                     Для педагогічного колективу надзвичайно приємно, коли випускники нашого закладу рекомендують своїм знайомим його для здобування професії. Саме сьогодні, випускниця 2015 року Дутка Тетяна завітала у гості із майбутніми  абітурієнтами нашого закладу освіти.
                     Часто радниками та підтримкою у виборі професії для випускників шкіл є їх батьки. Саме із такою метою до нас завітали батьки із своїми дітьми.
                     Гості Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки отримали багато інформації в процесі безпосереднього спілкування із адміністрацією училища, учнями та педагогами, відвідали навчальні кабінети, спортивний зал, їдальню, отримали відповіді на всі запитання.
















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Квест "Я люблю Україну!"

«Будьмо знайомі» - вечір відпочинку у гуртожитку Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки