Участь у XVІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Учитель року предметів духовно-морального спрямування-2024»

 З метою популяризації  викладання курсів духовно-морального спрямування у відповідності до положень Концепції національно-патріотичного виховання у системі освіти України (наказ МОНУ від 06.06.2022 № 527 (зі змінами); розвитку професійної майстерності педагогів предметів духовно-морального спрямування та на виконання листа Громадської ради з питань співпраці з церквами та релігійними організаціями при Міністерстві освіти і науки України від 16.10.2023 № 01-19/23 і листа Міністерства освіти і науки України від 14.11.2023 № 4/4373-23 «Про проведення щорічних заходів духовно-морального спрямування» науково-дослідною лабораторією християнської етики, психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія» 09-10 та 25 лютого 2024 року було організовано та проведено в онлайн-форматі XVІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Учитель року предметів духовно-морального спрямування-2024».

У фестивалі - конкурсі взяла участь заступниця директора з навчально-виховної роботи, викладачка курсу "Християнська етика" Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки  Кавнічук Оксана Костянтинівна. Тематика конкурсу була - "Лідерство у світлі Біблії".

Конкурсна програма складалася із 2-ох етапів: написання тестів на знання святого письма та розробка уроку і його онлайн презентація.

За результатами  XVІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Учитель року предметів духовно-морального спрямування-2024» отримала Диплом ІІІ ступеня.

Дякую організаторам, журі та координатору Чернівецької області Пономаренко Олені Михайлівні. (Чернівецький інститут післядипломної педагогічної освіти )


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Квест "Я люблю Україну!"

«Будьмо знайомі» - вечір відпочинку у гуртожитку Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки