Сьогодні, 17 березня 2021 року  Кавнічук О.К., заступник директора з навчально-виховної роботи Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки взяла участь в онлайн-засіданні Координаційного центру з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді при Чернівецькій обласній державній адміністрації на якому розглядалися питання:

1.     Організація і проведення заходів з національно-патріотичного виховання дітей та молоді в Чернівецькій області, спільно з громадськими організаціями, молодіжною радою, структурними підрозділами обласної державної адміністрації.

2.     Звіт про стан підвищення якості військово-патріотичного виховання у закладах освіти Чернівецької області у 2020 році.

3.     Заходи щодо популяризації української книги серед дітей та молоді в інформаційних, культурних, освітніх закладах Чернівецької області.

4.     Про відтворення історичних подій у рамках відзначення 400- річчя перемоги у Хотинській битві.

5.     Про створення центру національно-патріотичного виховання відповідно до Концепції Державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на період до 2025 року.

МГоловою засідання Координаційного центру з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді була Ірина Ісопенко.

 

 

 

 




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Квест "Я люблю Україну!"

«Будьмо знайомі» - вечір відпочинку у гуртожитку Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки