Учнівський ярмарок «Разом до перемоги», який присвячений до Дня захисника України 14





 14 жовтня в Україні відзначається три свята – День українського козацтва, Покрова Божої Матері та День захисника України.
Саме тому, з метою вшанування визначних дат у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки гарною традицією стало проведення благодійної ярмарки, яка відбулася сьогодні 9 жовтня 2018 року.
У ярмарку взяли участь всі учнівські групи. Учні продавали домашню випічку: пироги, тістечка, печиво, канапки, вареники. А також привезли домашні яблука, груші.  Під час ярмарку з учнями брали інтерв’ю  кореспонденти учнівського відео журналу «Студент на мільйон»  викладач інформатики Пушкарьова Ольга Миколаївна та учень гр. №15 Антон Олійник. 
Цей ярмарок організований з метою згуртування всієї училищної родини – учнів, педагогів і батьківської громадськості, а також вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу та формування в учнівської молоді активної громадянської позиції.
Виручені кошти в сумі 2208 гривень будуть спрямовані на підтримку військових, які захищають кордони  на Сході нашої держави. 
















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Квест "Я люблю Україну!"

Гімн української ідентичності

«Будьмо знайомі» - вечір відпочинку у гуртожитку Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки